PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : How to use world editor2 & tool one



Retired1936
04-05-10, 14:49
I have been trying to figure out how to remove the cloud over the maps but i can not figure it out same with changing the foot print for the market place. I need all the help I can get

Retired1936
04-05-10, 14:49
I have been trying to figure out how to remove the cloud over the maps but i can not figure it out same with changing the foot print for the market place. I need all the help I can get

Nightmare_82
06-05-10, 09:19
You can make the whole map visible with when you set the value EndlessGamePresets->Custom->DiscoveredMap to true in the Balancing asset.

Retired1936
06-05-10, 09:35
Thank you very much

creehawk
07-05-10, 01:43
Und ich war schon am Screenshots machen wg. Wolken ausschalten.....

Aber was bitte meint der Mann/die Frau mit "foot print for the market place"?

crehawk

Retired1936
07-05-10, 09:55
Sorry I do not under stand but. Yes I am trying to figure out the foot print size for the different buildings. What I am finding out so far you have to create that part. I tried to copy and paste but that does not work. Thanks again.

archonfli
08-05-10, 20:45
maybe influence radius ?

if u copy and paste something ..
dont forget to take over the GUID- number.

regards

Retired1936
08-05-10, 23:04
Thank you very much,I am still trying to figure things out